Villa Balsvik och en inredares känsla för smak

Den som söker livets goda hittar inspiration i överflöd på familjegården Villa Balsvik. Här i trädgårdsmästarens hus skapar inredare Peter Nilsson en makalös drömvärld, och bjuder oss generöst att dela den.

Butiken ligger vackert vid Råbelövssjöns östra strand, en perfekt inramning för det överflöd av vackra kök och inredningar som presenteras i huset. Stilfulla möbler för inne som ute, cookshop med ett noga utvalt sortiment, antikviteter, armaturer och utvalda designprylar.

Från en inredares känsla för smak är steget inte långt till gastronomins värld. På gården finns bland annat tryffelprodukter från gårdens egen tryffelodling under ekarna strax bredvid. Tillbehör och dekorationer för det dukade bordet och redskap för matlagning gör upplevelsen komplett. Peter erbjuder även inredningstjänster, det är bara att fråga!

Unna dig en heldagsutflykt med massor av inspiration och filosofiska undertoner. Kanske tar du med dig några vackra fynd hem, eller bara bilden av solen som går ner över Råbelövssjön.

LÄS MER

ÖPPETTIDER

SE ALLA HEMINREDNINGS- och DESIGNBUTIKER PÅ KARTAN