Skånesafari till Törnrosa Bed and Breakfast Skånesafari till Törnrosa Bed and Breakfast

Törnrosa Bed and Breakfast

Startsida  /  Alla platser  /  Du är här
×Information

Rosentorget 2
27231 Simrishamn

Kategorier:
Bed and breakfast
Boenden
Smultronställen


Taggar:

Vägbeskrivning →

Törnrosa Bed and Breakfast

Rosenhäcken framför Törnrosa Bed and Breakfast är inte lika hög som i sagan. Det finns faktiskt ingen häck alls, bara ett fint rosentorg framför det ståtliga sekelskifteshuset. Ingången in till huset är trots det lite knivig att hitta, men strax till vänster om huset finns det en grind och bakom den finns trappan upp till ytterdörren.

Det doftar riddartid, rosenbad och sammetsgardin i en härlig blandning på insidan. Och när man långsamt får chans att upptäcka och uppleva alla våningar, rum och vrår är det två saker som känns uppenbara. Det måste ha tagit enormt mycket tid att samla in alla dessa tidstrogna prylar och arrangera dem i det vackra huset. Och någonstans bland alla vackra prylar och stämningsfulla rum måste det helt enkelt finnas en förtrollad spinnrock.

För i de sköna rokokosängarnas värld under sammetsdraperier, guldornament och keruber sover man otroligt gott. Och så långe att man riskerar att försova sig och missa den ljuvliga frukost som dukas upp i riddarhallen varje morgon. Men den ska man inte missa, så ta gärna väckarklockan med.

LÄS MER HÄR

+Bildgalleri
  • Törnrosa Bed and Breakfast
  • Törnrosa Bed and Breakfast
  • Törnrosa Bed and Breakfast
  • Törnrosa Bed and Breakfast
  • Törnrosa Bed and Breakfast
+Liknande
+Mer uppgifter

Inlagd: 1 juni, 2017

Författare:

Kategori: Alla platser, Bed and breakfast, Boenden, Smultronställen

Tags:

+Kommentarer

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: