Tomarps Kungsgård, gott och spännande för hela familjen!

Från början var Tomarps Kungsgård en dansk medeltidsborg, som genom åren bebotts av prominenta adelssläkter, namnkunniga regementschefer och driftiga bönder. När familjen Väpnargård tog över gården är 2020, var det med huvudena fulla av idéer på hur denna pärla skulle vidareutvecklas.

Numera driver paret Väpnargård Tomarp som en historisk mötesplats. Med historiska utställningar, en del konst-diton, mycket konserter, workshops, konferenser, marknader och teater m m.

Med sina erfarenheter av populär restaurang och galleri på Österlen, serveras det sommartid finpizza på den vackra borggården. Caféet serverar mat lagad från grunden, eget bröd, lokala råvaror i säsong, och mycket skånska smaker. Här bakas det verkligen med smör, grädde och kärlek!

Med stort engagemang bjuder Magdalena och Sven in hela familjen till en mångfald upplevelser på denna historiska plats på jorden. Även bröllop kan bokas, och det finns en butik – “Skattkammaren” – med vackra presentidéer, egna framtagna minnessaker, tvålar och doftljus, textilier, keramik och självklart konst.

Besök ett verkligt smultronställe med vackra rum och miljöer, spännande aktiviteter och supergod fika. Titta in på hemsidan och Facebook för aktuella öppettider och aktiviteter!

LÄS MER HÄR OM TOMARPS KUNGSGÅRD

LÄS MER PÅ FACEBOOK OM TOMARPS KUNGSGÅRD

VISA ALLA EVENTS FÖR DENNA PLATS

SE ALLA SMULTRONSTÄLLEN PÅ HUVUDKARTAN

EVENT: