Mats Ronander med gäst Py Bäckman och band 2022 JuliJul 13 17:00 - 22 JuliJul 13 22:30Brantevik

Konsert

Support: Jenny Blue & the Tombstone Shadows

Mats Ronander är en välkänd och uppskattad artist på Brantevik, som en av landets mest rutinerade och respekterade musiker med erfarenhet från bandet Nature och turne´-gitarrist med Ulf Lundell och ABBA. 1992 släpptes superhiten ”Gör Mig Lycklig Nu” tillsammans med Kim Larsen. Fortsatt med det egna superbandet ”Low Budget Blues Band”, Badrock, Melodifestivalen, femtontalet soloalbum och tusentals konserter runt om i världen. Denna kväll bjuds allt från rytande rock till känslosam blues när en äkta blues-man intar scenen.

Denna kväll gästas Mats av pop & rock-ikonen, låtskrivaren och sångerskan Py Bäckman. Py fick som medlem i Raj Montana Band sitt genombrott genom albumet Sista föreställningen. Efter splittringen på 80-talet fortsatte hon som soloartist och låtskrivare, den första är ”Stad i ljus” som Tommy Körberg vann svenska Melodifestivalen 1988 med. På 90talet samarbetade Py som låtskrivare för gruppen Nordman. Py har även skrivit texten till ”Gabriellas sång” med musik av Stefan Nilsson, för filmen” Så som i himmelen” , samt till ”Koppången” tonsatt av Per-Erik Moraeus. Ur hennes produktion kan också nämnas ”Magisk stjärna”, Melodifestivalen 2010, Svensktoppenettan”Min plats på jorden” , vidare ”Älskar du mig så älskar jag dig” skriven tillsammans med Sven-Erik Magnusson. 2014 inledde Py ett turne´samarbete med Janne Bark som bl.a. resulterade i ett album som heter ”Vi är bara människor”.

Kvällen ackompanjeras av Ronanders eminenta band bestående av Pelle Jernryd – Gitarrer, Magnus Nörrenberg – Keyboard, Micke Nilsson – Bas och Staffan Brode´n, trummis

Musik under stjärnorna i Brantevik
Vi bjuder på en friluftskonsert med proffsigt ljud på alla platser. Parkettsittning på stol framför scenen, annars medhavd sittmöjlighet. Avslappnat, glatt, lugnt och musik-entusiastiskt.

Med egen stol kan du välja sittplats och picknicka gärna. Gräsmattan är stor och välskött med plats för lekande barn. Försäljning av korv&glass och sillamackor, våfflor, kaffe mm finns. Packa med kofta, då kvällen vid havet blir kylig när solen gått ned, och regnkläder i förekommande fall. Vi spelar på idrottsplatsen nästan oavsett väder!

Importera till Google kalendern

Plats

Branteviks idrottsplats, Brantevik

Vägbeskrivning

Could not find route!

  • Schema
  • Gäster
  • Attendance
  • Väderprognos
  • Kommentarer

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Idag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Väderprognos

Datum

Weather

Temp

stec_replace_5days

NÄSTA 24 Hours

Powered av openweathermap.org