På Skånesafari kartlägger vi småskaliga besöksplatser och natursköna utflyktsmål som vi själva hittar på våra rundturer eller som vi får tips om. Idag har vi mer än 700 besöksplatser på vår karta. De som är markerade med en lite större blomma är våra utvalda Smultronställen och presenteras med text, bilder, länkar och öppettider. De övriga platserna råder vi dig att själv kolla upp så att platsen finns kvar och har öppet för säsongen. Dessa platser är utmärkta med en mindre blomma. Det finns sju kategorier och varje kategori har en egen färg, se nedan.

Sök via den filtrerbara ”HUVUDKARTAN”

Vår Huvudkarta är bäst för dig som redan är ute på vägarna och far. Om du klickar på hjulet och sedan på SÖK (gör det en gång till om du förflyttar dig) så ser du din egen position som en blå prick. På så vis kan du snabbt få tips på platser i din närhet!

På denna karta ser du samtliga de platser som vi kartlagt. Men du kan även filtrera så att du endast ser de Kategorier du önskar. Till exempel samtliga Badplatser på vår karta eller alla Caféer som är utvalda Smultronställen, o s v. Just för Smultronställena finns det också en extra filtreringsfunktion där du kan välja ut vissa Etiketter, t ex restauranger som tillåter hund inomhus eller som serverar glutenfria maträtter.

Sök via ”ALLA SMULTRONSTÄLLEN”

Om du enkelt vill se alla Smultronställen på en gång så går du till menyn och väljer Kartor > Alla Smultronställen. Här får du en överblick över alla Smultronställena och kan enkelt planera din nästa Skånesafari!

Sök via ”KATEGORIKARTOR”

Varje kategori har dessutom en egen karta, dessa hittar du i menyn under Kartor > Alla Kategorier > Mat och fika, o s v. Här får du snabbt en överblick över varje kategori men det går inte att filtrera och du ser inte din egen position på dessa kartor.

Kategorifärger

Varje kategori har en egen färg på kartan:

Mat och fika           Boende          Butiker          Familj och barn

Aktiviteter          Natur och kultur          Turistinfo

Besöker du oss från mobilen?

Se till att du alltid har Skånesafari tillgänglig på mobilen: Gå in på www.skanesafari.se via mobilens webbläsare och spara Skånesafari som mobilapp genom att lägga till sidan på din hemskärm.