Skånesafaris Eventkalender presenterar aktuella händelser i Skånesafaris anda. Det vill säga småskaliga, naturnära och gärna hållbart producerade aktiviteter. Varje måndag lägger vi ut den kommande veckans event på Skånesafaris Facebooksida.

Det finns två sätt att lägga till ett event i Skånesafaris Eventkalender:

1. Du kan skapa eventet i kalendern själv, det gör du gratis här istället

2. Du kan också be oss lägga in ett event, det kostar 75:- (50:- för våra Smultronställen) exkl moms. Priset är per evenemang, men det kan även vara återkommande, t ex varje måndag i 6 veckor eller månadsvis i 4 månader, då för samma pris. Är du ett Smultronställe kostar det istället 50:- per evenemang. Vill du bli ett Smultronställe, läs mer här eller kontakta oss direkt.

Har du många olika evenemang så är det enklare och billigare att prenumerera på tjänsten. Använd länken för att skicka mail om att få en offert. Är dina evenemang redan inlagda i en egen kalender, så kan vi kopiera in den hos oss, skriv och berätta om detta. Inom två arbetsdagar efter beställningen finns eventet inlagt på Skånesafari.

Betala med PayPal eller Bankkort genom att fylla i formuläret här nedan. Vill du hellre Swisha gör du det till nummer: 1236441463. Ange namnet på din plats/ditt Smultronställe. Även betalning via Bankgiro till 641-6317 är möjlig, ange namnet på din plats/ditt Smultronställe. Vill du helst ha en faktura? Bara skriv ett mail till oss så fixar vi det!