Skånesafaris Eventkalender presenterar aktuella händelser i Skånesafaris anda. Det vill säga småskaliga, naturnära och gärna hållbart producerade aktiviteter. Regelbundet lägger vi ut eventen på Skånesafaris Facebooksida.

Det finns två sätt att lägga till ett event i Skånesafaris Eventkalender:

1. Du kan skapa eventet i kalendern själv, det gör du som är Smultronställe gratis här.

2. Du kan också be oss lägga in ett event, använd då formuläret nedan (eller bara maila oss). När vi gör det kostar det:
   80 SEK + moms = 100 SEK
   60 SEK + moms = 75 SEK för våra Smultronställen.

Priset är per evenemang, men det kan även vara återkommande, t ex varje måndag i 6 veckor eller månadsvis i 4 månader, då för samma pris. 

Betala med PayPal eller Bankkort genom att fylla i formuläret här nedan. Vill du hellre Swisha gör du det till nummer: 0703192026 (det är ett privat nummer men allt bokförs korrekt i enskilda firman Expedition Edman). Ange namnet på din plats/ditt Smultronställe. Även betalning via Bankgiro till 641-6317 är möjlig, ange namnet på din plats/ditt Smultronställe. Vill du helst ha en faktura? Bara skriv ett mail till oss så fixar vi det.

Har du många olika evenemang så är det enklare och billigare att prenumerera på tjänsten. Använd länken för att skicka mail om att få en offert. Är dina evenemang redan inlagda i en egen kalender, så kan vi kopiera in den hos oss, skriv och berätta om detta. Inom två arbetsdagar efter beställningen finns eventet inlagt på Skånesafari. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  [group Rec]
  Om en gång per vecka, välj veckodag
  Ange hur många veckor totalt:
  Om en gång per månad, välj antal månader totalt:
  [/group]

  [group smula]
  Vad heter smultronstället?

  [/group]

  [group ej_smula]

  [/group]