Vill du annonsera på Skånesafari? Vi erbjuder idag två typer av annonsytor. För våra Smultronställen erbjuder vi en annonsyta (1.) i högermarginalen/underst på mobilen enligt den design du ser på denna sida och på startsidan.

Den andra annonsytan (2.) är till för externa annonsörer – alltså vem som helst som godkänns av oss. Den presenteras vågrätt längst ner på sidan. Kontakta oss för utseende.

  1. Fyll i formuläret nedan och skicka oss en högupplöst bild och den text som du vill ska synas i annonsen, samt vilken webbadress annonsen ska länka till. Annonsen kan innehålla ett enkelt huvudbudskap eller ett erbjudande. Vi skapar annonsen och skickar den för godkännande till dig.
  2. Fyll i formuläret nedan och skicka oss din färdiga annons i formatet 480×150 px i adekvat upplösning för skärmvisning, helst minst 150 ppi. Om du vill att vi ska skapa annonsen till dig skickar du en högupplöst bild, din logotype och den webbadress annonsen ska länka till.

Kostnad

Vi tillämpar CPC (cost per click) – det vill säga att vi endast tar betalt om våra besökare klickar på annonsen. Kontakta oss för prislista!