oVill du annonsera på Skånesafari? Vi erbjuder idag två typer av annonsytor, se nedan. 

Annonsplats 1 – För dig som är ett betalande Smultronställe:

För våra Smultronställen erbjuder vi en fast annonsyta i högermarginalen (underst på mobilen) enligt den design du ser på denna sida och på startsidan. Annonsernas ordning slumpas fram vid varje visning. Denna annonstyp är till för betalande Smultronställen, som t ex kan lägga in aktuella rabatter, nya öppettider, en reklamslogan eller vad som helst.

Kostnad:

Vi tillämpar CPC (cost per click) – det vill säga att vi endast tar betalt om besökare på www.skanesafari.se  klickar på annonsen. Just nu är priset 5 kr per klick. Vid beställningen väljer du enkelt när du vill att annonseringen ska starta samt hur mycket pengar du vill lägga. Du får 0% rabatt om du väljer 100 klick, 4% rabatt på 101-500 klick om du väljer 500 klick, och 10% på 501-1000 klick om du väljer 1000 klick. När pengarna är slut tas annonsen bort om du inte förnyar den. Betalningen sker direkt, och när beställningen har gått igenom behöver du inte göra mer. 

För beställning av Annonsplats 1 – fyll i formuläret nedan och maila oss sedan en högupplöst bild och den text som du vill ska synas i annonsen, se textmängd i exemplen. Eller ange nedan om du vill att vi ska välja bild och text. Ange också vilken webbadress som annonsen ska länka till. Annonsen kan innehålla ett enkelt budskap eller ett erbjudande, det väljer du själv. Vi skapar annonsen och skickar den för godkännande till dig. 

Annonstyp 2 – Externa annonsörer:

Fyll i formuläret nedan och skicka oss skicka oss en högupplöst bild (gärna liggande i formatet 4×3 men det är inte nödvändigt). Skriv också den webbadress som du vill att annonsen ska länka till. Du får se en skiss på annonsen innan den publiceras.

Kostnad

Vi tillämpar CPC (cost per click) – det vill säga att vi endast tar betalt om besökare på skanesafari.se klickar på annonsen. Kontakta oss för prislista!Annonsplats nederst (scroll) – För dig som är en extern annonsör:

Den andra annonsytan är till för externa annonsörer som vill synas på Skånesafari – alltså vem som helst som godkänns av oss. Dessa annonser presenteras ”scrollande” vågrätt, längst ner på sidan och rullar alltså från höger till vänster. Annonsernas ordning slumpas fram vid varje visning. Denna annonstyp skapar du själv genom att gå till sidan Annonsbeställning. Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp. 

Kostnad

För denna annonstyp gäller att vi tillämpar CPC (cost per click) – det vill säga att vi endast tar betalt om besökare på www.skanesafari.se  klickar på annonsen. Just nu är priset 5 kr per klick. Vid beställningen väljer du enkelt när du vill att annonseringen ska starta samt hur mycket pengar du vill lägga.Du får 0% rabatt om du väljer 100 klick, 4% rabatt på 101-500 klick om du väljer 500 klick, och 10% på 501-1000 klick om du väljer 1000 klick. När pengarna är slut tas annonsen bort om du inte förnyar den. Betalningen sker direkt, och när beställningen har gått igenom behöver du inte göra mer. Gå till sidan Annonsbeställning