Vinprovning med lokal känsla på Frillestads Vingård

Är du nyfiken på att veta hur det går att odla vin i vårt land och provsmaka skånska viner? Då ska du besöka Frillestads Vingård som ligger i Frillestad öster om Helsingborg och drivs av två passionerade ägare. 

Brita och Anders hälsar dig varmt välkommen att besöka vingården, uppleva atmosfären och se hur den hantverksmässiga vinframställningen går till från odling till flaska. Vingården har öppet 1 juni – 15 september; onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar kl. 15:00-17:00. OBS! Ditt besök måste bokas minst 24 timmar i förväg.

Så här kan ett besök se ut: Först får du en visning av vingården. Brita och Anders berättar om de olika aktiviteterna under året och hur man gör för att optimera kvalitet och kvantitet. Efter det blir det ett besök på vineriet och du får veta hur vinframställningen går till och hur man analyserar och följer vinets utveckling från must till flaska.

Sist blir det en provsmakning av Frillestads VIngårds viner. Den som önskar kan även beställa en smaktallrik till, anpassad till gårdens viner.

Ditt besök kan bokas i vårt bokningssystem från 1 april

Boka här

LÄS MER

LÄS MER PÅ FACEBOOK

SE ALLA GÅRDSBUTIKER PÅ KARTAN