På Skånesafaris karta finns nu mer än 600 småskaliga besöksplatser och natursköna utflyktsmål, med vägbeskrivning så att du enkelt hittar dit. Detta innebär att Skånesafari är den största samlingsplatsen för småskaliga och natursköna besöksställen i Skåne; charmiga caféer, lokala gårdsbutiker, utvalda konsthantverkare, mysiga pensionat och andra unika platser som inte alltid är så enkla att hitta till.

De platser som är markerade med en lite större blomma är våra utvalda Smultronställen och presenteras med text,  bild, länk till den egna hemsidan samt öppettider hämtade från Google.

För dig som redan är ett Smultronställe

Att vara ett Smultronställe kostar numera normalt 800 kr per år + moms. En administrationskostnad vi måste ta för att upprätthålla kvaliteten på sidan och hålla bilder och texter aktuella. Vi har väldigt enkla och förmånliga uppsägningsregler – om du inte vill vara med följande år så låter du bara bli att betala, vi skickar inga kravbrev eller räntor, bara påminnelser. Ca den 31 april varje år tar vi helt enkelt bort bilder, text och länkar för dem som inte betalat för innevarande år.

Specialpris 2020:
Fram till den 31 mars 2020 erbjuder vi ett introduktionspris på 600 kr + moms (=750 kr) för hela år 2020.

Två alternativ finns alltså:
• Betala 600 kr + moms (=750 kr) före den 31 mars 2020 och var med under hela år 2020. Se längst ner för betalningsuppgifter.
• Betala inget alls så tar vi bort bilder, text, länk och öppettider från din sida, vilket kommer att ske ca den 31/4 2020. Din plats finns efter det kvar som en prick på kartan men det finns ingen information.

För dig som vill bli ett Smultronställe

Om du hittar din plats på kartan och känner att du också vill ha en utförligare presentation under 2020 så är du välkommen att skriva ett mail till oss, eller att betala direkt, se info längst ner. (Vi behöver ca en månad efter att din betalning kommit in för att producera och publicera texter och bilder).

Specialpris 2020:
Att vara ett Smultronställe kostar normalt 800 kr per år + moms. Fram till den 31 mars 2020 erbjuder vi ett introduktionspris på 600 kr + moms (=750 kr) för hela år 2020.

Detta får våra betalande Smultronställen

• Din plats markeras tydligt med en extra stor blomma på vår karta.
• De öppettider som du angett via Google syns direkt när man pekar på din plats på kartan. (Nytt från 2020!)
• Presentationen innehåller vår text, våra bilder, länk till din hemsida samt öppettider hämtade från Google.
• Du har möjlighet att komplettera med egna bilder och att korrigera texten.
• Du har möjlighet att annonsera i sidomarginalen, t ex ett erbjudande, för idag 5 kr per CPC (cost per click).
• Du får ett antal klisterdekaler att fästa på din dörr så att besökaren ser att du är utvald av Skånesafari.
• Synlighet i vår blogg då vi nämner och länkar till närliggande platser, som kan vara just din plats.
• Nya smultronställen presenteras på Instagram och på Facebook.
• Synlighet på Skånesafaris sociala medier då vi regelbundet lyfter fram en kategori i taget, presenterar nya platser, o s v.
• Nyhetsbrev med aktuell info om Skånesafari.
• Synlighet via Skånesafaris egen marknadsföring i sociala medier, via pressmeddelanden, i annonser, o s v.
• Vi lägger in taggar/sökfilter i din beskrivning, för besökarens olika önskemål. Skicka gärna dina uppgifter till oss:

> Hund inomhus / utomhus
> Laktosfria produkter / vid förbeställning
> Glutenfria produkter / vid förbeställning
> Veganska alternativ / vid förbeställning
> White Guide

Så här betalar du

Betala årsavgiften 600 kr + moms (=750 kr) för år 2020 med PayPal eller Bankkort genom att fylla i formuläret här nedan.Vill du hellre Swisha gör du det till nummer: 1236441463. Ange namnet på ditt Smultronställe. Även betalning via Bankgiro till 641-6317 är möjlig, ange namnet på ditt Smultronställe.

Observera att avgiften 600 kr + moms (=750 kr) måste vara betald senast den 31 mars 2020 för att det priset ska gälla. Se ovan. Vill du ställa en fråga är du välkommen att kontakta oss via e-post.

Varmt tack på förhand!

Kontakt/betalning