En närproducerad ursprungstanke för smaknördar

Gott nog är endast det bästa och här i Torna Hällestad Lanthandel är det bästa både gott och nog för vilken finsmakare som helst. Makalös fägnad för både öga och gom erbjuds i detta smaknav av närproducerade, ekologiska och noggrant utvalda kvalitetsvaror.

Här är lanthandelns ursprungstanke lika välbevarad som den gemytliga skånska känslan. Genom att vara en mötesplats för granngårdarnas produkter blir Torna Hällestad Lanthandel samtidigt en mötesplats för kvalitets- och smaknoga skåningar och safarifarare. Och en utflyktsplats för alla som vill inspireras av en föredömlig idé.

Svampar från Hällestad, öl från Lundbryggeriet, grädde från Elsekjälls mejeri, ost från Möllans Ost, potatis från Orupsgården, kött från Per i Viken – listan är lång men bäst är att själv vandra mellan hyllorna och insupa dofter, färger och former. Nyligen har Torna Hällestad Lanthandel även öppnat en restaurangdel, och den välfyllda brunchen är sedan länge både välkänd och välbesökt. Titta in på hemsidan för dagar och tider.

LÄS MER OM TORNA HÄLLESTAD LANTHANDEL

ÖPPETTIDER

SE ALLA PLATSER PÅ HUVUDKARTAN